Arestat după ce și-a băgat nevasta în spital

În data de 24.11.2012, orele 11:28, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin 112 de către P.P., din localitate, despre faptul că vecina sa, B.N., de 40 ani, se află la domiciliu, în stare de inconştienţă, prezentând urme de violenţă în zona feţei.

          Echipa operativă constituită la nivelul subunităţii s-a deplasat la faţa locului, constatând că persoana în cauză emana halenă alcoolică şi se află căzută lângă pat. Din primele cercetări s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, aceasta a avut un conflict cu soţul ei, B. V., de 49 ani, în timpul căruia, acesta a lovit-o în zona feţei.

          Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei deplasat la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii medicale. În urma investigaţiilor medicale preliminare efectuate la Spitalul Judeţean Gorj, s-a constatat că victima B.N., prezenta multiple hematoame în zona capului şi leziuni interne, în zona pieptului. Aceasta a fost transportată, în stare gravă, la Spitalul Clinic nr. 1 Craiova pentru intervenţie medicală de specialitate.

          Continuând cercetările sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, împotriva suspectului B.V. a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

          Astăzi, 25 noiembrie, fiind prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă, instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

          Suspectul a fost reintrodus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: