Mașină furată pentru o noapte! Cum și-a găsit un târgujian autoturismul lăsat în parcare!

Caz incredibil în municipiul Târgu Jiu! Persoane necunoscute au furat o mașină, au avariat-o grav, după care au parcat-o în apropierea locului de unde au sustras-o. Totul s-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Proprietarul a lăsat mașina în parcare și a mers la serviciu. În ziua următoare a găsit-o zgâriată, cu piese distruse sau furate. Incidentul a ajuns și în atenția poliției, care a deschis un dosar în acest caz.

Proprietarul mașinii a parcat autoturismul, pe strada Narciselor, din Târgu Jiu, în parcarea destinată TIR-urilor. Peste noaptea, mașina a fost furată, iar cel care a condus-o a și avariat-o: puntea  a fost ruptă, arcurile furate, iar caroseria zgâriată.

Revoltat de ce i s-a întâmplat, proprietarul a raportat incidentul la poliție, dar, în paralel cere ajutorul târgujienilor pentru a afla cine i-a distrus mașina.

„Un caz mai special în Târgu  Jiu. Mașina unui prieten, lăsată în data de 05.11.2022 în parcarea de tiruri de la confecții și găsită pe data de 06.11.2022. Dacă cumva a văzut sau deține cineva informații vă rog să mă ajutați”, a transmis unul dintre prietenii bărbatului, pe Facebook.

Galerie foto




Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: