Pârjoale de post

Ușor de preparat și delicioase, pârjoalele sunt preferate de multe gospodine în Postul Crăciunului. Ingredientele sunt ușor de găsit în supermarket.

Ingrediente: 450 g paine alba si neagra, 150 g morcov, 100 grame ciuperci albe, sare si piper dupa gust, 1 bucata ceapa alba, 1 buchetel de marar, 1 buchetel patrunjel, 1 lingura mare de gris, 3 catei de usturoi, faina alba, ulei, 1 varf de lingura de bicarbonat alimentar.

Mod de preparare: Se inmoaie painea in apa. Se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, aceasta se inlatura. Dam prin robot ciupercile crude, pe care le-am curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile tocam si ceapa si usturoiul marunt.

Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa si usturoul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper, adaugam verdeata tocata, grisul si bicarbonatul. Se fac bilute in faina si se prajesc in ulei mult. Se mananca asa sau se pot face cu sos.

Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: