Argumente în favoarea alegerii unui iPhone X în 2019

iPhone XS și iPhone XS Max au păstrat Apple în topul producătorilor de telefoane mobile, însă povestea are mai multe straturi. Deși presa și publicul se concentrează doar pe cele mai recente modele, și cele mai vechi contribuie la cifra anuală de vânzări. Printre acestea se numără și iPhone X, iar în rândurile următoare îți voi explica de ce poate fi o alegere bună în 2019.

Prețul
Telefonul de 1000 de euro nu mai costă atât. Suntem la aproape doi ani de la lansare și, după cum era de așteptat, Apple a scăzut prețul. În momentul de față, poți lua un iPhone X pentru chiar mai puțin de 4000 de lei, dacă ești dispus să cauți bine.

Prețul n-ar trebui să fie singurul argument, așa că următoarele au rolul de a te convinge.

Securitatea FaceID
Este primul model care a adus acest tip de autentificare. Grație modului frontal de cameră și scanner cu infraroșu, Apple a adus pe piață cea mai sigură modalitate de a-ți ține datele în siguranță. Sigur că iPhone XS și iPhone XS Max se mișcă mai repede când vine vorba de deblocarea telefonului, însă iOS 13 va aduce această rapiditate și pentru iPhone X.

Cameră foto duală
Rivalul direct pentru iPhone X este chiar iPhone XR. Spre deosebire de cel din urmă, iPhone X dispune de un sistem dual de camere principale, permițând utilizatorilor să realizeze fotografii de tip portret la o distanță focală mai mare. Cu alte cuvinte, poza de buletin realizată cu un iPhone X va arăta mult mai bine.

Procesor care nu dezamăgește
Procesorul A11 Bionic face parte din generația 2017, însă poate duce greul aplicațiilor solicitante. Toate tehnologiile promovate de Apple sunt compatibile cu acesta: fotografiile de tip portret, realitatea augmentată și jocurile cu un nivel incredibil al detaliilor.

Un ecran excelent
Este primul iPhone cu ecran OLED, iar pentru aceeași sumă va trebui să te mulțumești cu un LED, dacă vrei să alegi mai noul iPhone XR. Totodată, ecranul de 5.8” se bucură de o densitate mai mare a pixelilor. Practic vei folosi un ecran care va reda culori vibrante fie că urmărești un film pe Netflix, fie că îți editezi fotografiile. Iar cu viitorul sistem de operare iOS 13, Dark Mode va arăta mult mai bine pe ecranul său decât pe cel al unui XR.

Chiar dacă a fost lansat la final de an 2017, iPhone X continuă să fie un smartphone al momentului. Apple îl va actualiza constant cu măsuri de securitate și noi funcții, motiv pentru care 2019 este un an foarte bun să-l alegi.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: