Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Argumentul lui Sponoche pentru a fi numit manager privat

Fostul şi viitorul manager privat al spitalului judeţean din Târgu Jiu au susţinut astăzi o conferinţă de presă comună. Nicoleta Manu a explicat că a renunţat din cauza unor probleme personale, realitatea fiind însă că nu a fost agreeată de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Marius Sponoche, desemnat înlocuitor de firma Tetraedru, care a câştigat licitaţia pentru management privat, aşteaptă un OK de la Ion Călinoiu, care a spus că se pronunţă luni.

Sponoche a spus astăzi presei că neregulile din activitatea lui la Spitalul Cernavodă, despre care a scris presa, nu ar fi reale, el fiind doar o victimă politică a primarului liberal. Sponoche a spus că este membru PSD şi chiar a candidat pe lista de conslieri locali. Având aceeaşi culoare politică cu Ion Călinoiu, s-ar putea să aibă şanse mai mari.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: