Arome “inspiraționale” de toamnă pentru bărbați 

Toamna - perioada tradițională pentru premierele de parfum. Vă povestim despre parfumurile pentru bărbați care nu trebuie ratate! https://makeup.ro/categorys/3/.

~~~~~~~~~~~

L'Homme Idéal Extrême Guerlain
~~~~~~~~~~~

L'Homme Idéal Extrême Guerlain – una dintre cele mai bune modalități de a întâlni frumos toamna - deși a fost lansat în mai, acum este perioada perfectă pentru el. Frunzele umede și fructele uscate afumate, scorțișoara caldă și tutunul din pipă sunt simțite subtil în el. Rămâne mult timp pe piele, învelindu-l cu un cocon aproape tangibil. Piramida conține migdale, tutun și piele, prune, scorțișoară, iar în bază - cedru, boabe de tonka și puțin paciuli. 

~~~~~~~~~~~
Acqua Di Giò Profondo, Giorgio Armani
~~~~~~~~~~~ 

Parfumurile colecției Acqua Di Gio sunt dedicate elementului de apă. Noul Acqua Di Giò Profondo este inspirat de frumusețea sălbatică a insulei preferate a lui Giorgio Armani - Panteleria. Parfumul se echilibrează la marginea dintre prospețimea revigorantă și zen. Se deschide cu esențe de mandarină verde și bergamotă amestecate cu note de oxigen. Notele de kalone și aquazone îi conferă o nuanță de gheață - aici puteți simți semnătura celebrului parfumier Alberto Morillas. Inima conține absolut rozmarin, lavandă, chiparos și fistic, în timp ce baza meditativă este formată dintr-o combinație de paciuli, mosc și chihlimbar.

 

~~~~~~~~~~~
L'Homme À la Rose, Maison Francis Kurkdjian
~~~~~~~~~~~ 

Există o poveste privilegiată conform căreia trandafirul nu trebuie indicat ca ingredient a parfumurilor bărbătești - de parcă acesta este asociat exclusiv cu parfumeria pentru femei și poate speria potențialii cumpărători. În cazul acestui parfum, cuvintele sunt de prisos: „numele trandafirului” apare pe ambalaj. Acest trandafir nu este ca toți ceilalți. Rece, înghețat, la început pare aproape chirurgical. Dar se deschide foarte repede pe piele - ca picături transparente pe petale. Parfumierul Francis Kurkdjian a început frumusețea trandafirului cu un strop de grapefruit, chihlimbar transparent și o notă subtilă de salvie. 

~~~~~~~~~~~
Météore, Louis Vuitton
~~~~~~~~~~~ 


O noutate foarte frumoasă a toamnei - Météore Louis Vuitton. Parfumul de Jacques-Cavalier Beltrude combină note de piper roz, vetiver javanez și portocală siciliană. Este al șaselea parfum din linia dedicată bărbaților, emoțiilor lor în timp ce călătoresc și gustul pentru aventură. Aici prospețimea nu este doar un punct de plecare; devine vectorul principal, baza în jurul căreia toate celelalte elemente se unesc și se împletesc ”, explică Jacques Cavalier Belletrude. Printre ei se numără neroli tunisieni cu caracterul lor flambiant; citrice; cocktail de condimente. Combinația dintre cardamom guatemalian și nucșoară indoneziană îmbunătățește profunzimea parfumului, oferindu-i o rezonanță specială. Pe scurt, o idee minunată de cadou pentru cineva care are de toate.

Vizualizări: 19,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: