Artiştii reacţionează după măcelul din Piaţa Victoriei

Aurel Tămaş a reacţionat după ce jandarmii au pus tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Universităţii. Postarea lui a fost apreciată şi de alţi artişti, care au distribuit-o pe paginile de socializare. Printre ei, şi solista de la Doina Gorjului, Olguţa Berbec. „Acum, m-am hotărât să nu mai tac!!! Şi am să vă spun clar, am fost şi sunt apolitic, deşi pe rând am cântat şi la unii şi la alţii.
Acum, a sta, a nu zice şi a nu face nimic, cred că este peste demnitatea mea de om, care iubesc acest neam şi această ţară. Nu pot să fiu laş... Mi-aş reproşa toată viaţa. Nu pot să mă fac că nu văd batjocura românului faţă de român.
Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. Aştept răspuns la întrebarea: Persoana care a comandat operaţiunea de la acest eveniment să iasă public şi să explice, de ce s-a permis acestor huligani să ajungă în piaţă unde au compromis mitingul autorizat având în vedere faptul că au fost informaţi de traseul pe care se deplasează aceste grupuri violente, numărul lor şi de faptul că intenţionează să provoace haos. Mă întreb de ce cu alte ocazii aceşti indivizi au putut fi opriţi, percheziţionaţi şi extraşi pentru a preveni acte de violenţă şi a proteja cetăţenii paşnici. Ca cetăţean plătitor de taxe şi impozite, consider că am dreptul să primesc un răspuns”, a scris Aurel Tămaş. (A.A.)

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: