Ținuta perfectă de munte

Nu e de mirare pentru nimeni că toamna are farmecul ei aparte. Vremea se răcește, frunzele își schimbă culorile și o plimbare în sânul naturii e de nerefuzat, mai ales că o cură cu oxigen e ideală pentru minte, trup și spirit. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi hainele potrivite și să îți faci din timp bagajul. Mai jos, te ajutăm cu câteva idei, care cu siguranță îți vor fi de folos.

1. Cardiganul este un item care combină perfect ideea de confortabil cu modern. Dacă temperatura este la pragul dintre rece și cald, o piesă de tricot ușor va păstra temperatura corpului, fără a te supraîncălzi. Totuși, dacă afară începe să fie mai rece, alege un material mai gros, din lână, care să îți asigure căldura pentru umeri, brațe și spate. Poți căuta o variantă potrivită de cardigan pentru dama, scurt sau lung, cu nasturi, fermoar sau fără sistem de închidere, pe care să îl porți cu mai multe ocazii, mai ales că este o piesă versatilă. De asemenea, ia în considerare un model simplu sau cu ornamente din blană artificială ori cu diferite broderii. Îl poți pune peste o helancă, eventual căptușită cu material fleece, și poate fi purtat cu jeanși sau cu o fustă, astfel încât să îți evidențiezi părțile corpului așa cum îți dorești.

2. Ia cu tine în bagaj și o jachetă groasă, impermeabilă, eventual cu glugă, dar și o pereche de cizme îmblănite sau bocanci dedicați sezonului rece. Nu uita nici de o pereche de colanți călduroși și pantaloni care să te protejeze de ploaie, în cazul în care ai parte de vreme capricioasă.

3. Și accesoriile sunt importante, iar pe lângă mănuși, căciula este ideală în sezonul rece. La prima vedere poate părea dificil de asortat, însă, cu siguranță în oferta Fashion Days pentru caciuli de dama, găsești modele variate, care îți vor completa ținuta. Poți miza pe căciuli tricotate, cu ciucuri din puf sau blană, din amestec de lână și cașmir, cu sau fără logo-uri sau imprimeuri. Mai mult, o căciulă uni poate fi decorată cu una sau mai multe broșe. Pentru un look mai sportiv, genul „beanie“ este o opțiune care nu te va dezamăgi. Indiferent de stilul ales, orientează-te către culori calde sau puternice, în funcție de personalitatea ta. Acest accesoriu poate fi o pată de culoare în zilele înnorate și friguroase, care îți poate îmbunătăți starea de spirit. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că alegerea căciulii depinde foarte mult de forma feței, de genul de tunsoare pe care o porți, dar și de culoarea pielii. Adaugă și o eșarfă sau un fular din cașmir pentru a-ți proteja gâtul, dar care să îți ofere și o notă cool.

Galerie foto


Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: