Asigurari obligatorii ieftine configurate online

Prestigeasig este brokerul care mediază asigurari pentru toata lumea: pentru cei care fac acest lucru din obligatie, stiind ca nu au voie sa circule pe drumurile publice fara RCA si pentru cei care vor mai mult de la o asigurare, nefiind  multumiti sa poata deconta daunele produse partenerului de trafic, ci sa fie incredintat ca vor primi si ei despagubiri in caz de accident.

Pentru cei care cauta asigurari obligatorii ieftine problema se rezolva in cel mult 5 minute. Un simplu popas pe site-ul Prestigeasig.ro ii aduce in fata aplicatiei prin intermediul careia isi pot configura singuri asigurarea de care au nevoie la cel mai mic pret de pe piata.  Economii substantiale se fac din costului diminuat al asigurarii si eliminarea tuturor cheltuielilor de deplasare pana la cel mai apropiat birou din oras. Timpul castigat poate fi si el folosit benefic, stiut fiind ca timpul inseamna bani.

Romanii au inceput sa isi faca asigurari, descoperind beneficiile lor, dar au incredere in brokerii cu vechime care rezista pe piata. Un broker cu experienta demonstreaza ca are grija de banii clientilor sai si ca ii da pe maini bune mereu.

Firma prezentata mai sus isi desfasoara activitatea in Romania din 2008, in toti acesti ani demonstrand urmatoarele lucruri:

-si-a dezvoltat reteaua de parteneriate de la infiintare si in prezent are cei mai puternici parteneri din tara. Persoanele care isi fac asigurari mediate de reprezentantii firmei sunt sigure ca vor primi despagubirile prevazute in contract;

-are in portofolii zeci de mii de asigurari mediate de care clientii sunt multumiti pe deplin;

-poate media asigurari variate capabile sa acopere nevoia de asigurare a tuturor romanilor;

-preturile asigurarilor sunt oneste;

-exista aplicatii care permit calcularea asigurarilor ca persoanele care doresc un tip de asigurare, sa stie ce suma va avea de achitat;

-polita configurata de asigurat se trimite prin adresa de e-mail cu maxima promptitudine;

-se asigura confidentialitatea datelor clientilor.

Pentru masinile personale exista doua tipuri de asigurari:

1. Asigurarea RCA, care este obligatorie si varianta obtinuta de Prestigeasig este cea mai ieftina de pe piata. Soferii care conduc pe drumurile publice fara ea sunt amendati si primesc si puncte penalizare.

2. CASCO, o asigurare completa care acopera daune cauzate de tot ceea ce se poate intampla cu masina personala in trafic sau in afara lui.

Un posesor de masina prudent face ambele asigurari, chiar daca are impresia ca nu va avea niciodata vreun incident in trafic si masinile sale nu vor pati niciodata nimic rau.

O frana care nu tine bine, un derapaj, un obstacol aparut inopinat si masina ricoseaza in cea din fata toate acestea sunt incidente care i se pot intampla oricui in trafic cel putin o data si in plus, daca RCA este asigurare obligatorie, o persoana cu un comportament moral nu circula fara ea.

Ca sa nu simta frustrare cand da asigurarea partenerului de trafic, iar costurile reparatiei masinii personale le suporta din buzunar, romanul prudent completeaza RCA cu CASCO pentru mai multa siguranta.

S-au intamplat cazuri mediatizate de presa ca soferul sa isi lase masina in parcare si sa intre in primul magazin sa isi cumpere o sticla cu apa, gandindu-se ca nimeni nu va avea curajul sa se urce la volan si sa o fure, cand proprietarul este la 20-30 de metri de autoturism. Poate ca a gresit, lasand cheile in contact sau usile descuiate, cert este ca masina a fost furata, dusa departe, lovita undeva si abandonata. Poate ca hotul a fortat usile si a reusit sa intre in masina, iar proprietarul a sosit la timp, dar usa a ramas indoita.

Reparatiile vor fi suportate de asigurarea completa, iar posesorul ei va fi pe deplin multumit.

Uneori posesorul unei masini o lasa la loc sigur in parcare ziua, iar a doua zi, dupa o furtuna devastatoare, o gaseste la sute de metri dusa de apele involburate, plina de namol, cu busteni si pietris peste ea.

CASCO ofera despagubiri si in cazul producerii unor dezastre naturale. Asiguratul ar fi primit despagubiri si daca masina era in fata blocului, iar in timpul aceleiasi furtuni ar fi picat un pom pe ea.

Daca uraganul ar fi luat pe sus masina si ar fi trantit-o de pamant, posesorul ei ar fi fost despagubit.

In ultima vreme se produc tot mai multe incendii in trafic. Masinile se aprind din mers, posesorii lor abia mai au timp sa isi ia lucrurile si actele si sa coboare, iar ele se prefac in scrum. CASCO acopera si astfel de daune.

Daca masina a fost scapata intr-un rau, soferul s-a salvat, iar cand a fost scoasa din apa caroseria s-a indoit, reparatiile se deconteaza din asigurare.

Lista incidentelor care pot cauza defectiuni ale masinii decontate de CASCO este lunga, de aceea, pe langa asigurarea obligatorie, romanii incep sa isi asigure si masinile personale.

Un sofer poate conduce prudent, dar nu poate anticipa furtuni, cutremure, surparile de terenuri sau prabusirile copacilor peste masina sa, de aceea este bine sa posede ambele asigurari.

Pe de alta parte, o persoana care are atat de multa grija de masina personala, nu poate sa nu isi asigure si locuinta si propria persoana, adica sa stea fara asigurare de locuinta, de viata si de sanatate.

In prezent, persoanele care au nevoie de asigurari le pot studia atent de acasa si pot decide ce anuma sa aleaga, in functiei de prioritatile stabilite in viata.

Internetul il ajuta pe fiecare sa compare asigurari mediate de mai multi brokeri si sa aleaga cea mai avantajoasa oferta.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: