Ce se întâmplă dacă îți speli părul cu bere

Berea este o băutură alcoolică foarte populară, asociată cu multe momente distractive și petreceri cu prietenii. Cu toate acestea berea poate avea și o serie de alte beneficii pentru sănătate și frumusețe, cum ar fi îmbunătățirea calității pielii şi a părului.

Berea este un ingredient important care poate aduce beneficii părului tău. Berea este folosită la fabricarea șampoanelor, iar berile decarbonatate sunt, de asemenea, folosite ca balsam pentru a ajuta la repararea părului deteriorat și la revigorarea volumului părului. Berea este un tratament binefăcător pentru păr, care a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri. Această băutură are o mulțime de nutrienți, cum ar fi vitamine și proteine care ajută la hidratarea părului. Mai mult decât atât, nuanțează părul și îi conferă o strălucire majoră. Datorită nutrienților, berea este și un tratament important care stimulează creșterea părului.

Un alt beneficiu al berii este că lasă părul neted, de aceea este des utilizat pentru definirea părului creț. Dacă îți dorești să ai bucle frumoase și bine definite, clătește părul cel puțin o dată pe săptămână cu bere. Grație ingredientelor sale, berea hidrataeză și lasă buclele strălucitoare, mai ușor de pieptănat.

Malțul și hameiul din bere sunt încărcate cu proteine, care hrănesc și întăresc părul. Prin clătirea părului cu bere, părul uscat și deteriorat poate fi reparat cu ușurință. Proteinele și nutrienții acționează ca un tratament natural, lăsând părul mai rezistent și mai ușor de coafat. Dacă ai părul uscat și deteriorat, încearcă și acest amestec special. Pune două linguri de ulei de măsline într-un pahar de bere, lasă amestecul să acționeze cel puțin 10 minute, apoi clătește foarte bine.

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: