KRUK informează oamenii despre importanța educației financiare

Deciziile financiare nepotrivite sau situațiile neprevăzute și lipsa economiilor pot conduce către un colaps financiar. La baza oricărui echilibru financiar stă educația financiară. Companie specializată în recuperare creanțe, KRUK România informează oamenii despre importanța educației financiare și se implică activ în campanii cu elevi și tineri în curs de formare profesională.

Cine din managementul KRUK informează oamenii și educă tinerii pentru un viitor mai bun

Pentru fericirea și bunăstarea lor, este important ca tinerii să știe cum să cheltuiască inteligent, cum să-și respecte angajamentele luate și obligațiile financiare, astfel încât să nu ajungă vreodată la executare silită. Și cine din managementul KRUK informează oamenii mai bine despre onorarea obligațiilor contractuale pentru a evita executarea silită, despre asumarea datoriilor, economisirea banilor și alte aspecte de educație financiară?

Claudiu Bud, Director al Ariei de Tranzacții Strategice în cadrul KRUK, informează oamenii într-un articol publicat pe ziare.com despre diferența dintre un credit luat de la o bancă și un credit contractat de la un IFN. Acesta explică de ce este important ca un client să pună întrebări și să clarifice orice nelămurire. Un client informat are mai multe șanse de a rambursa un credit fără probleme. De asemenea, Claudiu subliniază necesitatea unei proiecții lunare a cheltuielilor și veniturilor, astfel încât o persoană interesată de un împrumut să nu se „întindă mai mult decât îi este plapuma”.

Cosmina Marinescu, Director General al KRUK România, a povestit cu Gabriella Zsombori, câștigător gala Merito 2022, despre cum se poate transpune performanța din sport în educație și business. Sportul și stilul de viață sănatos pot aduce asumare și determinare, dezvoltând caractere. Din sport se poate învăța spiritul de competiție, care încurajează oamenii să devină mai buni, dar și să joace în echipă pentru a obține rezultatul dorit. În cadrul unei familii, este nevoie ca toți membrii să economiseascăși să fie responsabili din punct de vedere financiar.

Compania KRUK înțelege nevoia dezvoltării abilităților digitale în rândul copiilor. Astfel, a investit în educația copiilor și a ajutat Rubik School să achiziționeze 15 calculatoare pentru ca cei mici să dobândească experiență în design grafic, computer science, ilustrație și modelare 3D.

Pe site-ul companiei regăsești și alte exemple de implicare socială pentru educația financiară a românilor. În plus, găsești și calculatoare gratuite pentru economisire, sfaturi pentru plata datoriei, etc. Fără un echilibru financiar, este ușor să faci greșeli și să ajungi la executare silită.

eKRUK te învață cum să eviți executarea silită

eKRUK este platforma prin care KRUK România le permite clienților să dețină controlul datoriei lor și să învețe lucruri noi pentru a nu acumula noi debite restante.

O situație neplăcută din cauza datoriilor se poate evita prin câteva modalități simple. eKRUK te învață cum să eviți executarea silită din cauza datoriei: În calitate de client KRUK, angajamentul de plată îți permite să setezi tu cât vrei să plătești lunar – tu alegi valoarea ratei astfel încât să rambursezi datoria. Mai mult, poți participa și la concursul "1 plată, 1 șansă" în care fiecare plată online îți oferă o șansă în plus de a câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 lei. Dacă te-ai înscris deja în concurs și plătești online șase luni consecutiv, te poți califica pentru marele premiu: ștergerea integrală a datoriei.

În cazul în care ai un dosar la KRUK în executare silită, trebuie să știi că poți contacta executorul judecătoresc și să îi comunici că vrei să semnezi un angajament de plată sau să plătești integral datoria pentru a opri procedura de executare. Poți contacta și reprezentanții KRUK prin intermediul eKRUK.

Comunicarea și educația financiară sunt importante pentru bunăstarea ta. Fii informat și cheltuiește moderat.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: