Asistentele de la spitalul din Rovinari, care dansau pe manele, afectate de eveniment: „Plâng de o săptămână“

Cele două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari, care apar într-o filmare în timp ce se mișcă pe ritmuri de manele în timp ce se aflau la serviciu, sunt afectate de cele întâmplate, susține directorul unității medicale, Constantin Podaru.

„Este firesc să fie afectate de tot ce s-a întâmplat. Este vorba de două tinere care au un viitor profesional în față. Probabil nu vor putea șterge așa ușor ce s-a întâmplat. Își făcuseră tratamentul la cei câțiva pacienți, nu aveau pacienți COVID. Erau la finalul unei ture de 12 ore la final. Lucrurile au fost denaturate. Este un fapt real și am luat măsuri. Au primit avertisment scris. Au greșit și vor avea ani de zile pe conștiință ceea ce s-a întâmplat. Plâng de o săptămână. Pentru mine, a fost un caz singular“, a precizat Constantin Podaru, la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Acesta a precizat că cele două asistente au fost puse pe tură cu cadre medicale experimentate: „Prima măsură care a fost luată a fost că au fost puse pe tură cu asistente mai experimentate. Este și vina noastră cu am lăsat două tinere pe tură“.

Vizualizări: 3,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: