Debranșați de la curentul electric. Au facturi neachitate!

Mai multe familii din colonia ACH Peștisani au fost debranșate de primărie de la rețeaua de curent electric. Oamenii au datorii pe care nu și le-au achitat de mai mult timp, iar acum, în prag de iarnă, au ajuns să stea în frig din această cauză. 

Printre chiriașii debranșați se află și 9 copii. Oamenii se plâng de faptul că nu au fost avertizați înainte a le fi tăiat curentul.

"Nu este posibil ce au făcut. Au zis că și dacă plătim din urmă tot nu ne fac acele contracte. Avem restanțe, dar nu trebuia să facă treaba asta, să se fii gândit și la copii. Nu este posibil să lase fără curent patru familii și nouă copii", a afirmat una dintre femeile debranșate de la curentul electric. 

Reprezentanții administrației locale susțin că vina aparține, în totalitate, chiriașilor. 

"Anul trecut, în toamnă, am sesizat aceeași problemă, am solicitat compartimentelor din cadrul primăriei să-și facă treaba, dar de comun acord am stabilit că vine iarna și că nu putem să scoatem oamenii în stradă și să-i lăsăm fără curent electric. Problema este că acelor oameni, de care ne-a păsat în toamna anului trecut, nu le-a păsat că au copii. Fumează, beau, fac grătare, nu merg la serviciu deși sunt locuri de muncă în comuna Peștisani, dumnealor nu vor să muncească dar vor ca primăria să le plătească în continuare, uite că primăria nu mai plătește", declarat Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, la Radio Infinit. 

Situația a ajuns și în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Reprezentanții instituției au mers la fața locului și le-au oferit sprijin familiilor care au copii, dar deocamdată acestea au refuzat orice ajutor.

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: