Atac armat la Federația de Fotbal din Turcia. S-au tras 7 gloanțe

Mai multe focuri de armă au fost trase joi la sediul Federației de Fotbal din Turcia. Până în acest moment, agresorul nu a fost prins iar din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită.

 Clipe de panică joi pentru angajații Federației de Fotbal din Turcia. Sediul din Riva, o locație aflată în apropiere de Istanbul, a fost atacat cu arma. Din primele informații, 7 gloanțe au fost trase din exterior către clădirea în care avea loc o ședință.

Poliția a intervenit de urgență dar până în acest moment, agresorii nu au fost prinși și nici motivul atacului nu a fost descoperit dar autoritățile investighează în continuare.

Hamit Altintop, membru în conducerea Federației, a dezvăluit pentru turcii de la Fanatik că un glonț i-a trecut pe deasupra capului: „Imediat ce am auzit focurile de armă, ne-am aruncat la podea. Colegii au crezut că am fost împușcat. Sper ca Poliția să rezolve rapid cazul”.

Altintop, fost jucător la echipe ca Schalke, Bayern Munchen, Real Madrid sau Galatasaray și medaliat cu bronz alături de naționala Turciei la Euro 2008, face parte acum din conducerea Federației din Turcia.

Toate cluburile din prima ligă a Turciei au condamnat atacul, printr-o serie de comunicate.

Galerie foto


Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: