Un fotbalist și-a ucis cu bestialitate fosta iubită

Giovanni Padovani, un fotbalist din Serie D din Italia, a ucis-o pe Alessandra Matteuzzi, fosta sa iubită. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care actualmente evolua pentru Sancataldese, din Serie D, nu a avut milă de fosta lui parteneră de viață, pe care a lovit-o cu diferite obiecte contondente, printre care o bâtă de baseball și un ciocan.

Matteuzzi depusese o plângere pe adresa lui Padovani, pe care l-a acuzat de hărțuire, însă în ciuda acestui aspect, jucătorul nu s-a oprit aici. În seara fatidică pentru femeia în vârstă de 57 de ani, fotbalistul s-a dus în curtea blocului în care locuia aceasta și a așteptat-o acolo, iar în clipa în care aceasta a ajuns la fața locului, Padovani nu a mai ținut cont de absolut nimic. Jucătorul a atacat-o cu bestialitate pe Alessandra Matteuzzi, pe care a lăsat-o inconștientă, pe stradă. Deși în momentul în care medicii au sosit la locul faptei, femeia se afla încă în viață, aceasta a decedat în drumul spre spital.

Sora fostei iubite a lui Padovani a dezvăluit că, în momentul în care aceasta l-a întâlnit pe fotbalist, cele două vorbeau la telefon. Cu toate că a apelat la autorități în cel mai scurt timp, nu a fost de ajuns pentru a-i salva viața. „A coborât din mașină și a început să țipe: `nu, Giovanni, nu, vă rog, ajutor!` Eram la telefon, am sunat imediat la poliție, care a sosit imediat. Până la urmă a bătut-o până la moarte”, a declarat sora Alessandrei Matteuzzi, potrivit Gazzetta Dello Sport.

Giovanni Padovani a fost reținut de autorități în urma crimei comise și va fi pus sub acuzare pentru omor calificat.

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: