Atacuri şi ironii pe seama incompatibilităţii lui Călinoiu şi Florescu

Vasile Popeangă şi Scarlat Iriza, acum deputaţi PMP Gorj, au ironizat situaţiile în care se află Ion Călinoiu şi Ciprian Florescu. Popeangă crede că Ciprian Florescu este în stare să-şi exercite atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean doar dacă îl ia consilier pe Ion Călinoiu. Scarlat Iriza îl „compătimea” pe Ion Călinoiu pentru că vine zilnic la serviciu, fără leafă. Nici Liviu Andrei nu a stat departe de aceste discuţii şi a dat de înţeles că Ciprian Florescu se descalifică singur prin atitudinea slugarnică pe care o are.

Deputatul Vasile Popeangă a comentat zvonurile potrivit cărora Ciprian Florescu se află pe acelaşi ştat de plată al Inspectoratului Şcolar, care a dus la încetarea mandatului lui Ion Călinoiu. Popeangă crede că prin desemnarea lui Florescu la funcţia de preşedinte, liderii social-democraţilor au vrut să verifice unitatea partidului. „Nu mai este timp să se facă o verificare a domnului Florescu privind incompatibilitatea. Nu era o altă soluţie, la nivelul Consiliului Judeţean, de a fi ales altcineva. Din câte am înţeles, lui Filip i s-a retras sprijinul politic, iar Florescu era singurul vicepreşedinte care putea să preia şi care avea ceva cunoştinţe. În al doilea rând, s-a verificat unitatea partidului. Cei doi conducători au vrut să verifice cât de uniţi mai sunt cei de la PSD. Dacă venea altcineva nu-l mai consulta pe Ion Călinoiu. Domnul Ciprian Florescu menţine consilieri, se consultă zilnic cum să rezolve corespondenţa şi cere diferite indicaţii preţioase”, a precizat Popeangă.
Liviu Andrei consideră că Ciprian Florescu nu trebuia să accepte funcţia de preşedinte. „Dacă ştia treaba cu incompatibilitatea şi sunt convins că ştia nu trebuia să accepte, iar dacă faci declaraţii de genul acesta că stai în biroul tău, că vei colabora cu celălalt, te descalifici singur”, a declarat Liviu Andrei. Liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, consideră că e prea mare pălăria de preşedinte pentru Ciprian Florescu.
RECOMANDARE
Vasile Popeangă i-a recomandat lui Ciprian Florescu să-l ia consilier pe Ion Călinoiu pentru a face faţă atribuţiilor de preşedinte, dar fără să-l plătească pentru a nu fi în incompatibilitate. Deputatul Scarlat Iriza îl „compătimea” pe Ion Călinoiu că vine zilnic la serviciu, după încetarea mandatului său, fără a fi remunerat. „De o săptămână Călinoiu nu mai are serviciu, nu mai are leafă. Din ce-o trăi omul ăsta? Am aflat că şi vineri a fost la serviciu fără bani şi n-a părăsit biroul până la ora 13.00”, a spus Iriza.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: