UNPR şi-a anunţat candidaţii la oraşe. Iorga jr. la Motru!

Ion Iorga, fiul fostului primar cu acelaşi nume, este candidatul UNPR pentru funcţia de primar la Motru. O candidatură interesantă se anunţă şi la Drăguţeşti. O tânără de 32 de ani, economistă la Școala Populară de Artă, va candida pentru funcția de primar.

Ion Iorga, inginer în cadrul CEO, este candidatul UNPR la Motru. Tatăl inginerului Iorga a fost timp de 16 ani primar la Motru. ”Candidez pentru tinerii şi pensionarii din municipiul Motru, pentru copii şi părinți, pentru locuitorii din centru, dar și din satele aparținătoate”, a fost mesajul lui Ion Iorga, candidat UNPR la Motru.
Colonelul în rezervă Dan Gheorghe este candidatul de la Novaci, iar la Țicleni a fost anunțat inginerul Silviu Spânceană. La Turceni va candida profesorul Liviu Trașcă. ”Îmi voi culege proiectele de la fiecare familie în parte și proiectele care vor fi benefice mi le voi pune în aplicare. Vreau cheltuirea transparentă a banului public și nu investirea banilor publici și europeni de dragul de a da de lucru unor firme”, a spus Silviu Sprânceană”, candidat UNPR Țicleni.
Uneperiștii o aruncă în luptă la Drăguțești pe Minodora Simcea, o tânără de doar 32 de ani, economistă la Școala Populară de Artă. Tânăra a spus că și-a format deja o echipă tânără și puternică în același timp. ”Sunt onorată să fac parte din familia UNPR și în același timp onorată că mi s-a acordat încrederea să reprezint această comună. Sunt născută la Drăguțești, locuiesc acolo și asta îmi dă posibilitatea să cunosc nevoile locuitorilor. Am reușit să constitui o echipă foarte tânără și vom pune umărul la treabă”, a spus Minodora Simcea, candidat Drăguțești.
Au mai fost anunțați candidații de la Aninoasa - Sebastian Tănăsoiu, Alimpești - Gabriel Chelu, Dănciulești – Ion Popescu și Godineşti - Sorin Lăcătușu.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: