Atelier demolat la Colegiul Auto. Reacţie!

Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Colegiului Auto „Traian Vuia” din Târgu Jiu a fost demolat. Radu Miruţă, liderul USR Gorj, a postat pe internet imagini după ce linia de producţie a fost făcută una cu pământul. Miruţă susţine că şi un al doilea atelier ar putea să fie demolat, însă conducerea şcolii dă asigurări că acolo se fac modernizări şi nicidecum desfiinţări.

Radu Miruţă susţine că atelierul de prelucrare a lemnului ar fi fost demontat bucată cu bucată şi a şi dispărut din curtea unităţii de învăţământ. „Atelierul de prelucrare a lemnului, cu linie de producţie perfect funcţională, a fost desfăcut piesă cu piesă şi cărat în timpul nopţii «noaptea ca hoţii», când întâmplător paznicii obişnuiţi nu erau acolo”, a fost mesajul politicianului. 

„Atelierul este vechi, dezafectat, iar utilajele sunt casate. Noi nici nu mai avem acest profil de tâmplărie de foarte mult timp”, a fost reacţia Rodicăi Oprea, directorul Colegiului Tehnic „Traian Vuia”.

Mai mult, Miruţă susţine că şi un alt atelier ar putea fi în pericol de demolare. „În sala vecină, era un modern atelier auto, finanţat de către cei de la OMV şi dat în folosinţă anul trecut: cu elevator modern, ustensile de reperat auto, truse de chei şi altele necesare. Acest atelier a fost anul trecut inaugurat de către primar şi suita de autorităţi. Acum a fost şi el demolat, zidurile sparte, geamurile scoase, ţinea umbră unui excavator care dărâma fără milă”, a continuat Miruţă.

În replică, cei din conducerea şcolii susţin că atelierul la care face referire Miruţă ar fi modernizat şi acolo se vor mai face alte două noi ateliere.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: