Au aplicat 26 de sancțiuni după ce au testat gorjenii cu alcooltestul și drug testul

Polițiștii din Novaci și Secției 9 Poliție Rurală Novaci au acționat pe raza comunelor Baia de Fier, Polovragi și Bengesti Ciocadia în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de rutiere, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii au desfășurat activități care au avut ca obiectiv principal depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

În cadrul activităților desfășurate au fost folosite aparatele alcooltest și drug test.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 26 de sancțiuni, conform OUG 195/2002, în valoare de 6.090 lei și o sancțiune în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R în valoare de 1.000 lei.

Totodată au fost reținute 3 certificate de înmatriculare (2 pentru inspecția tehnică periodică expirată și unul pentru alte abateri) și a fost reținut un permis de conducere (pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice).

Tot în cadrul acestei acțiuni a fost constatată o infracțiune de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Galerie foto


Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: