Bengești Ciocadia: polițiștii și "mascații" de la SAS au împânzit zona

Mai multe echipaje de poliție, dar și "mascații" de la Serviciul de Acțiuni Speciale au fost prezenți, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Bengești Ciocadia. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care un număr atât  de mare de oameni ai legii au fost direcționați spre zona respectivă

În imaginile surprinse de șoferii care au tranzitat comuna Bengești Ciocadia s-au putut observa mai multe mașini de poliție oprite pe marginea străzii.

Până la această oră IPJ Gorj nu a transmis informații despre motivul care a dus la această mobilizare impresionantă a forțelor de ordine.

update: 

Potrivit unui comunicat al IPJ Gorj, la data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul unic 112, de către o tânără, din comuna Jupânești, despre faptul că o altă tânără, de 17 ani, din comuna Scoarța, a fost luată cu forța și urcată într-o autoutilitară, de mai multe persoane necunoscute.

Autovehiculul în cauză a fost oprit de polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci în localitatea Bengești-Ciocadia.

În autovehicul au fost identificați doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din localitatea Bengești-Ciocadia, precum și tânăra căutată.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânăra ar fi plecat în mod voluntar cu cei doi tineri.

Galerie foto


Vizualizări: 2,462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: