Au chemat Poliția și SMURD la liceu! S-a efectuat testarea antidrog

Doi elevi de la Colegiul Național ”Spiru Haret” au fost transportați, săptămâna trecută, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce au manifestat cu comportament dubios în timpul orelor. Aceștia au fost testați, ulterior, pentru a vedea dacă au consumat substanțe psihoactive, dată fiind starea de agitație. Rezultatul a fost negativ.

Directorul Colegiului, Flavius Boian, a precizat că înainte de a lua această decizie a încercat mai multe metode pentru a-i calma pe cei doi elevi. Boian a declarat că nu poate fi acceptat un comportament asemenea celor doi elevi, însă legislația nu-i permite exmatricularea. 

Cel care a sunat la 112 este profesorul diriginte al calsei, Laurențiu Popescu: ”E vorba despre doi elevi. Domnul diriginte a sunat la noi, la numărul unic de urgență 112, și ne-a comunicat că sunt doi elevi care au o stare de agitație”, a declarat Tiberiu Tătaru, manager la Serviciul de Ambulanță Gorj.

Directorul Flavius Boian a confirmat cele întâmplate, menționând că au fost consultați și părinții elevilor. A mai declarat că situația trenează de mult timp, că elevii deranjând constant orele de curs. Deși au fost încercări de a-i convinge să-și schimbe comportamentul, nu s-a putut. 

Potrivit informațiilor, părinții elevilor au solicitat testarea antidrog, rezultatul fiind negativ. Cei doi tineri nu au rămas internați în spital.

Diagnosticul pus de medici a fost agitatie psihomotorie.

Vizualizări: 4,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: