Au condus beți mangă prin Târgu Jiu

Doi șoferi din Târgu Jiu au fost trași pe dreapta în municipiu și, când au suflat în fiolă, a rezultat că erau beți. Aveau o alcoolemie de aproape unu la mie. 

"Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, în trafic, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul Rutier au identificat, în trafic, un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lalelelor, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis polițiștii gorjeni. 

Conducătorii auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 7,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: