Au cumpărat primele abonamente la Pandurii. Sprijin pentru echipă!

Șefi de instituții şi consilieri locali au cumpărat, luni, abonamente la meciurile cu Pandurii de la Severin. Acțiunea face parte dintr-o campanie demarată de Galeria Durii în scopul de a sprijini financiar echipa. Preşedintele Narcis Răducan spune că va cumpăra 10 abonamente la Pandurii, pe care apoi le va dona suporterilor.

Cumpărați Abonamente! Salvati Pandurii! Este sloganul Galeriei Pandurilor care își propune să sprijine financiar echipa pentru a trece peste această perioadă. Prețul unui abonament este de 50 de lei la peluză, 100 de lei la tribună și 150 de lei la tribuna 1.

Șeful Agenției de Șomaj, Romeo Chiriac, fostul prefect Alin Vacaru, consilierul local Eduard Lădaru, toți s-au prezentat, luni, de dimineață să cumpere abonamente la meciurile Pandurilor de la Severin. Gestul vine în speranța că tot mai mulți gorjeni își vor procura abonamente. ”Dorim să conștientizăm gorjenii că numai prin această colectă putem ajuta și noi echipa, acum când trece prin momente dificile. Scopul este să strângem și noi o parte din banii pentru acoperirea datoriilor. Oameni simpli au venit și au cumpărat abonamente”, a spus Vali Peptenatu, șeful Galeriei Durii Pandurii. Vechi contestatar al modului cum este manageriată echipa de fotbal Pandurii, liberalul Gheorghe Pecingină a declarat că se va alătura demersului. ”Am de gând să particip numai că sunt și anumite suspiciuni că aceste acțiuni nu vor reuși să salveze Clubul Pandurii. De fapt nu sunt suspiciuni, sunt certitudini”, a spus Gheorghe Pecingină, liberal.

Eu voi cumpăra 10 abonamente pe care le voi dona altor fani ai echipei. Sper ca exemplu meu să fie urmat și sunt convins că și Petre Grigoraș va face același lucru. Un club cu un asemenea spirit nu are voie să dispară

 Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii

Vizualizări: 1,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: