Pandurii, victorie cu ASA Târgu Mureş

Pandurii Târgu Jiu a învins-o pe ASA Târgu Mureş cu scorul de 1-0 (0-0) pe terenul de la Drobeta-Turnu Severin. Meciul a fost decis de autogolul marcat de Claudiu Belu (66), după o centrare în forţă a lui Marian Pleaşcă. În urma acestei victorii Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul al doilea în clasament, cu 15 puncte, la doar două puncte de Steaua care ocupă prima poziţie.

Petre Grigoraș și-a luat revanșa în fața fostei sale echipe, ASA Târgu Mureş, pe care a reușit să o învingă datorită autogolului lui Belu Iordache din minutul 66.

Antrenorul gorjenilor s-a declarat mulțumit atât de jocul echipei sale prestat în această seară, cât și de poziția din clasament.”Știam că întâlnim o echipă cu un moral bun, care vine după o victorie cu Dinamo. Noi veneam tot după o victorie, la Mediaș, dar cu doi oameni în minus. Voiculeț, accidentat și Filip Mrzljak care a ales să plece. O săptămână grea, dar în subconștientul jucătorilor s-a infiripat ceva. În repriza secundă am mai crescut, în prima începusem timorați. Mă bucur pentru victorie, îi feclicit pe băieți. Următorul meci va fi cu totul altfel.  Suntem în grafic, nimeni nu se aștepta să fim sus, cu atâtea puncte. Vin două meciuri grele, dacă adunăm puncte și de aici va fi foarte bine. E important să ai terenul tău, suportul publicului, e cu totul altceva și sperăm că atunci când va fi stadionul gata, să mai existe o echipă la Târgu Jiu. Mă bucur că i-a ieșit lui Pleașcă, mă bucur și pentru Sânmărtean”, a declarat Grigoraș.

MECI

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul și televizările etapei a 11-a a Campionatului Național Liga 1 Orange. Astfel, Pandurii va juca luni, 3 octombrie, cu Concordia Chiajna.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: