Au fost desemnați operatorii de calculator pentru alegeri. Lista!

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din Gorj au fost desemnați, vineri, prin tragere la sorți. În Gorj sunt amenajate 331 de secții de vot.

Începând cu alegerile administraţiei publice locale din anul 2016 a devenit funcţional Sistemul Informatic de Monitorizare a Prezenţei la Vot şi de Prevenire a Votului Ilegal (SIMPV).

În acest sens, în toate secţiile de votare există cel puţin un operator de calculator care verifică în sistem datele referitoare la fiecare alegător în parte.

Lista operatorilor poate fi accesată de la următorul link: https://www.roaep.ro/instruire/wp-content/uploads/2020/09/2020_09_04_082051_Sectie_PV_Tragere_Sorti_GJ.pdf

Urmează apoi tragerea la sorți pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora.  Evenimentul va avea loc în data de 12 septembrie.

În perioada 13-23 septembrie, partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale și organizațiile minorităților naționale care participă la alegeri vor desemna reprezentanți în birourile electorale ale secțiilor de votare.

În data de 24 septembrie 2020, președinții birourilor electorale de circumscripție vor efectua completarea birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Alegerile locale au loc pe 27 septembrie.

Vizualizări: 2,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: