Au fost numiți doi noi șefi în Directoratul CE Oltenia

Consiliul de Supraveghere a ales doi noi membri în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Asta după ce trei dintre vechii directori au fost revocați. În locul lor, vor veni Grigore Popescu și Valeriu Pătran, urmând, de asemenea, să mai fie selectat încă un director.

Sorin Boza, Dan Vasile și Ovidiu Bălăcescu au fost revocați din Directoratul companiei energetice. Miercuri, cei din Consiliul de Supraveghere au ales două persoane noi în locul lor. „Sunt două nume. E vorba de Grigore Popescu și Valeriu Pătran. Din persoanele care au fost intervievate astăzi (n.r. miercuri), au fost alese cele două persoane pentru a face față din Directorat”, după cum a explicat Daniel Burlan, președintele Directoratului, la Tele3.

Nu se știe ce obiect de activitate va avea Pătran în cadrul companiei. Grigore Popescu, în schimb, va avea în atenție sectorul de minerit. Burlan a spus că nu îl cunoaște pe Pătran. „M-am uitat peste CV-ul dumnealui. Nu îl cunosc personal, nu l-am întâlnit niciodată. Am văzut că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova, cu masterat la Facultatea Energetică Timișoara. Deocamdată nu am vorbit cu dumnealui. O să ne întâlnim să vedem care sunt competențele și ce obiect de activitate poate să gestioneze. Domnul Gore Popescu, pe zona de minerit va avea competențe”, a mai declarat Burlan.

Consiliul de Supraveghere urmează să desemneze încă un director în perioada ce va veni. Cu toate acestea, Directoratul va putea funcționa fără probleme și în această formulă. „Așa ar fi normal, să apară și al treilea membru pentru că Directoratul înseamnă cinci membri. Deocamdată sunt patru. Pentru a fi funcțional, Directoratul trebuie să aibă trei membri. Nu aș vrea să comentez această schimbare. Eu am făcut parte dintr-o echipă de un an jumătate. Toate deciziile au fost solidare. Tot ce s-a decis în CEO a fost decizia tuturor celor cinci membri. Sunt colegii mei, pe care îi respect, cu care voi colabora în continuare. Am fost o echipă tot timpul. Decizia de înlocuire nu aparține Directoratului, ci Consiliului de Supraveghere”, a încheiat managerul companiei energetice.

Vizualizări: 5,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: