Au furat armături de la o carieră din Motru

Un echipaj de jandarmi din Motru pe timpul executării unei misiuni de prevenire și combatere a furturilor de subansamble metalice, executată pe raza municipiului Motru, a depistat trei persoane care sustrăgeau cintre metalice – armături, cu ajutorul unor atelaje (căruțe) din perimetrul unei cariere miniere. 

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor care aveau domiciliul în municipiul  Motru, și au efectuat verificări cu privire la aspectele depistate.  

Subansamblele metalice sustrase erau constituite din 20 bucăți cintre metalice (armături), toate sustrase din perimetrul carierei miniere iar în urma cântăririi a rezultat o greutate de 1180 kg. Ulterior cântăririi, acestea au fost predate pe bază de proces-verbal unității păgubite.   

    Persoanelor depistate le-au fost întocmite actele de constatare cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, conform art. 228 C.P., prejudiciul urmând să fie stabilit pe timpul cercetărilor ulterioare.

     Și în perioada următoare, jandarmii gorjeni vor intensifica misiunile de prevenire și combatere a fenomenului contravențional și infracțional în zona de competență.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: