Au închiriat o nocturnă mobilă pentru meciul din cupă cu Craiova

Meciul dintre Minaur şi Universitatea Craiova, din optimile Cupei României, se joacă la Baia Mare. Gazdele au închiriat o nocturnă mobilă pentru a juca în nocturnă acest meci.

Partida din optimile Cupei României, dintre Minaur Baia Mare şi Universitatea Craiova, programată miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00, se va disputa pe arena „Viorel Mateianu” din Baia Mare. Gazdele partidei au decis să închirieze o nocturnă mobilă pentru acest meci, în ciuda costurilor destul de mari (circa 60.000 de euro), care afectează bugetul clubului, dar au ţinut să organizeze pe propriul teren partida contra deţinătoarei trofeului.

O parte din încasări va fi acoperită de gazde din preţul biletelor la meci, unul destul de mare, 50 de lei tichetul. Stadionul va fi deschis în proporţie de 50 la sută, respectiv se mizează pe o asistenţă de 4.000 de spectatori, iar pentru fanii oaspeţilor sunt rezervate 200 de locuri.

Minaur Baia Mare a disputat ultimul meci considerat pe teren propriu, cel cu Lotus Băile Felix, la Recea, deoarece la fosta arenă „Dealul Florilor” s-au efectuat anumite reparaţii.

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: