Suporterii pandurilor nu susţin echipa la meciul cu Jiul

Membrii celor două galerii ale echipei Pandurii fac demersuri publice pentru a reprograma meciurile echipei de la ora 15:00, ora oficială a jocurilor din Liga 3 în luna octombrie. Suporterii din grupările Blue Boys 62 şi Regiment Târgu Jiu spun că nu vor veni la meciul cu Jiul Petroşani şi cer ca meciurile să se dispute mai târziu, pentru că majoritatea lor sunt la şcoală la ora jocului.

Dintre echipele din oraş, Pandurii încă se mai bucură de sprijinul suporterilor, iar aceştia sunt şi organizaţi în diverse grupări care merg şi în deplasări după echipă.

Mai greu e însă cu meciurile de acasă, la care suporterii au fost în număr mare în peluză când elevii au avut vacanţă, dar acum, când şcolile au început iar meciurile echipei Pandurii s-au mutat în ziua de vineri, tinerii din galerie nu mai pot ajunge la meciuri.

Suporterii din grupările Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62 au solicitat public conducerii clubului să facă demersurile necesare reprogramării meciului Pandurii – Jiul Petroșani, din etapa a 8-a, meci care se dispută vineri, 15 octombrie, de la ora oficială a jocurilor de Liga 3 din octombrie, respectiv ora 15:00.

„Brigăzile Regiment Târgu Jiu și Blue Boys 62 anunță oficial că NU se vor prezenta la meciul cu Jiul Petroșani, deoarece nu este normal ca partidele să fie programate vineri, la ora 15:00. Da, știm că ora de disputare este stabilită standard de către FRF, dar fiind Liga 3, există posibilitatea de a reprograma meciul cu condiția ca și clubul oaspete să fie de acord. Dorim un anunț oficial din partea clubului nostru, cu un motiv întemeiat sau cu refuzul clubului oaspete de a reprograma meciul, altfel noi nu ne vom prezenta la stadionre”, au anunţat suporterii care au fost în număr mic şi la ultimul meci disputat la Târgu Jiu, cel cu Aurul Brad, care s-a jucat tot de la ora 15:00.

Suporterii consideră că ora meciului este una nepotrivită pentru toți iubitorii fotbalului din Târgu Jiu, dar începând din noiembrie va fi şi mai rău, ora oficială a jocurilor fiind ora 14:00.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: