Găman a aflat când va juca în optimile cupei

S-a stabilit programul pe zile şi ore al optimilor de finală ale Cupei României. Antrenoul Mario Găman şi gorjenii săi din echipa doljeană CSO Filiaşi au aflat deja că vor juca marţi, 26 octombrie, un nou joc istoric pentru echipa din Filiaşi pentru calificarea în sferturi.

Oficialii FRF au stabilit programul optimilor de finală ale Cupei României, competiţie în care Gorjul are reprezentanţi atât pe banca echipei CSO Filiaşi, unde antrenori sunt Mario Găman şi Bobi Arjoca, dar şi în lotul echipei unde evoluează mai mulţi foşti jucători de la Pandurii sau alţi jucători gorjeni care au făcut junioratul la Pandurii.

Oltenii de la Filiaşi vor juca din nou pentru istoria clubului, echipa lor fiind la prima prezenţă în optimi şi având şansa de a accede în sferturile de finală. Adversarul celor de la Filiaşi este formaţia de Liga 2 FC Hermannstadt, după ce în faza anterioară a cupei Mario Găman şi echipa sa au eliminat o echipă din Liga 1, UTA Arad.

Meciurile din această fază a cupei se joacă între 26 și 28 octombrie şi toate partidele vor fi transmise live pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport. CSO Filiaşi va juca marţi, 26 octombrie, cu începere de la ora 15:00.

Program sferturi de finală Cupa României

Marți, 26 octombrie

CSO Filiaşi – AFC Hermannstadt, ora 15.00

Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18.00

Dinamo – Fotbal Club Argeş, ora 21.00

Miercuri, 27 octombrie

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

FC Voluntari – FCSB, ora 21.00

Joi, 28 octombrie

FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00

U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00

Politehnica Timișoara – FC Rapid 1923, ora 21.00

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: