Horoscop

Valabil pe 19 februarie

Berbec: O persoană neașteptată v-ar putea face o declarație care să vă facă să simțiți fluturași în stomac. Bucuria va fi mai mare cu cât sentimentul este reciproc și, în sfârșit, vi se îndeplinește o dorință ascunsă. Cei mai norocoși pot să primească și un bonus la salariu.

Taur: Taurii trec printr-o perioadă mai dificilă. Nu refuzați ajutorul sau sfaturile celor dragi, nu ar strica nici să vorbiți cu un specialist. Aveți nevoie de o distragere, de o activitate care să vă ajute să vă recăpătați veselia. Profitați de weekend și plănuiți o zi de relaxare.

Gemeni: Impasul financiar nu se va rezolva dacă nu luați măsuri drastice. Nu mai cedați tentațiilor și nu mai cheltuiți bani pe care nu îi aveți. Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți sfatul unui membru al familiei. Soluții există, trebuie doar să fiți consecvenți în aplicarea lor.

Rac: O persoană de care eşti atras pare să fie interesată de altcineva. Asta ar putea trezi în tine gelozia şi nesiguranţa. Nu te stresa prea mult din cauza asta. Încearcă să afli faptele, înainte să laşi situaţia să te afecteze. Seara, ai mai multe invitaţii la evenimente sociale.

Leu: Cineva ascunde lucruri față de tine. Intuiția ta îți va spune probabil cine este această persoană. Încearcă să o convingi să fie mai deschisă, fără să pui presiune. Treburile neterminate te-ar putea înnebuni. Fă ce este mai crucial și lasă restul deoparte.

Fecioară: Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțele te împiedică. Găsește altceva de făcut. Un proiect pe cont propriu are nevoie de atenția ta, iar această provocare te va ține ocupat ore întregi. Azi, ia cina în oraș, pentru că meriți.

Balanţă: Zi plină de provocări: un eveniment neașteptat, o întâlnire cu o persoană din trecut sau posibilitatea de a face parte dintr-un proiect îndrăzneț. Răbdarea nu este recomandată, ci acțiunea rapidă, inițiativa, decizia la cald. Important este să nu pierzi ocazia.

Scorpion: Scorpionii pot avea surprize sentimentale, în special dacă nu au un partener de viață. Un schimb de mesaje nevinovat ascunde sentimente ce cresc, iar momentul în care cărțile vor fi date pe față se apropie cu pași repezi. Pregătește-te pentru o perioadă de neuitat.

Săgetător: Puteţi fi puși în situația de a lua decizii dificile, cu impact semnificativ asupra viitorului. Nu este bine să reacționezi din instinct, la repezeală. De fapt, nu ar trebui să reacționezi, ci să iei situația în propriile mâini, să calculezi totul din timp și să te ții de planul tău.

Capricorn: Zi extrem de obositoare, în care trebuie să finalizaţi proiecte importante. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să vă organizaţi cât mai bine. De asemenea, mare grijă la comunicarea cu cei dragi, este posibil să apară un conflict în familie. Seara, primeşti un cadou neaşteptat.

Vărsător: Uiți de probleme, de conflictele de la serviciu şi vrei să petreci ziua într-o relaxare totală. O sesiune de cumpărături îţi oferă șansa să achiziţionezi lucruri la preţuri reduse. În plan sentimental, însă, fii reţinut, nu este ziua cea mai potrivită pentru experiențele în dragoste.

Peşti: O întâlnire cu cineva din trecut îți dă viața peste cap. Discută cu el despre asta și încearcă să îți păstrezi echilibrul emoțional. Spre seară, te mai liniștești și lucrurile se aşază la locul lor. Uită-te la un film, citește o carte, gândește-te la un hobby sau să pornești o afacere.

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: