Au intrat în istoria Ligii Campionilor după ce au câştigat al 14-lea trofeu

Real Madrid a intrat în istoria Ligii Campionilor după finala cu Liverpool, de sâmbătă noaptea, de la Paris.  „Los blancos” a ajuns la 14-lea trofeu în competiția supremă după ce a învins-o pe Liverpool, cu scorul de 1-0, în finala Ligii Campionilor.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Vinicius Junior, în minutul 59, după o centrare șutată a lui Federico Valverde, după ce acesta a pătruns pe partea dreaptă în careu.

Portarul Courtois a fost desemnat cel mai bun om al finalei Champions League după ce  i-a exasperat pe Mane și Salah cu paradele sale. Niciun alt goalkeeper nu a reușit atât de multe intervenții, nouă, într-o finală de UCL în intervalul 2003-2022, de când specialiștii de la Opta contorizează această statistică. „Am văzut numeroase mesaje și mă simt copleșit. Astăzi am vrut să câștig finala pentru cariera mea, pentru toată munca grea, și pentru că nu cred că am fost destul de respectat, în special în Anglia. Am auzit multe voci care spuneau că nu sunt destul de bun. Sunt foarte fericit și mândru de performanța echipei și când a fost nevoie de mine, am fost acolo. Am bătut cele mai bune cluburi din lume”, a spus  Thibaut Courtois, portarul celor de la Real Madrid. „Courtois e cel mai bun portar din lume. De-asta l-am și adus. E și un mare fan Real Madrid. Așa cum spune și Carlo, avem jucători care iubesc cu adevărat acest club și e foarte important”, a completat după marea finală de la Paris şi Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid.

Galerie foto



Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: