Un start-up lansează o platformă dedicată păstrării tradițiilor. Caută meșteri locali pe care să-i promoveze!

Un start-up creat de un tânăr gorjean și-a asumat misiunea de a aduce laolaltă meșterii populari din Gorj, dar nu numai.

Firma se numește, sugestiv, Transhumanță și Tradiții SRL și îşi propune să contribuie la promovarea produselor tradiționale şi a meşterilor populari. Înființată ca întreprindere socială, societatea a lansat o platformă dedicată vânzării obiectelor create de meșteri, dar și organizării de evenimente prin care să ducă mai departe tradițiile, lăsând deoparte profitul.
Site-ul este www.targuldetraditii.ro și sunt listate deja obiecte create de meșteri locali. Drept urmare, reprezentanții start-up-ului sunt în căutarea meșterilor talentați și păstrători ai obiceiurilor, care să își promoveze produsele pe platforma online. Astfel, se dorește crearea unei platforme online, unde să fie puse laolaltă produse tradiționale, dar și meșteri și poveștile lor, care să depășească granițele Olteniei.
Detalii suplimentare puteți obține pe www.targuldetraditii.ro sau la adresa de [email protected].
Firma își propune ”să promoveze produse tradiționale și de inspirație tradițională în principal din arealele Olteniei și în mod special ale Gorjului comercializând produse cu specific tradițional și de inspirație tradițională precum produse de artizanat din lemn, țesături, cămăși, ii, port popular și structuri de economie socială precum și organizarea de ateliere de creație, aducând un puternic impact emoțional pozitiv in percepția participanților”.


RECOMANDĂ UN MEȘTER
”Pentru că ne iubim oamenii, tradiția și locurile din Gorj, avem nevoie de ajutorul tău pentru a găsi acești oameni minunați care duc tradițiile mai departe. Recomandă-ne un meșter popular a cărui poveste o putem duce împreuna mai departe”, este mesajul care vă întâmpină pe site accesând https://targuldetraditii.ro/contact/.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: