Campanie umanitară pentru un licean din Târgu Jiu

Strigăt de ajutor pentru un licean din Târgu Jiu. David Mărăcine are nevoie de sprijinul oamenilor cu inimă bună. Este elev în clasa a noua, la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, iar colegii săi au inițiat o strângere de fonduri. Adolescentul a fost diagnosticat cu o boală cruntă, iar familia nu-și permite să-l opereze. Intervenția chirurgicală e sinonimă cu o șansă la o viață normală.

David a fost diagnosticat, înainte de Sărbătorile Pascale, cu Sarcom Ewing, un tip de cancer osos, iar acum are nevoie de o operație foarte costisitoare și de un tratament postoperator.

Băiatul urmează deja un tratament cu citostatice la Spitalul Fundeni din București și urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală vitală.

„Acum este momentul să punem mână de la mână și să ajutăm! Invităm oamenii cu suflet mare, dar și oamenii de afaceri din județul nostru să doneze pentru David și să îi ofere acestuia șansă la o viață normală, să se poată bucura de adolescență și să revină acasă, alături de familia, colegii și prietenii săi!”, au transmis colegii săi.

Familia a pus un cont la dispoziția celor care vor să doneze. Orice sumă contează!

Cine vrea sa îl ajute pe David poate dona orice sumă:

IBAN: RO75INGB0000999911863631

Titular cont: Loredana Larisa Brânzan

SWIFT: INGBROBU

Vizualizări: 1,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: