Au lăsat comuna fără ton la telefon

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi azi-noapte, prin SNUAU 112 de P.M., cu privire la faptul că la reţeaua de telefonie situată între satele Ţânţăreni şi Căpinteni, judeţul Gorj, a apărut o semnalare de deranjament, fiind posibilă sustragerea cablului telefonic.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că din reţeaua aeriană de cablu telefonic situată pe raza satului Floreşti, comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, a fost tăiat şi sustras aproximativ 150 metri liniari.

Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, a fost identificat,  T.L.I., de 18 ani, comuna Ţînţăreni, sat Floreşti, judeţul Gorj, care se afla la domiiliul său împreuna cu, S.M.P., de 20 şi T.L.I., de 18 ani, ambii din comuna Ţînţăreni, sat Floreşti, judeţul Gorj, în timp ce ardeau mantaua de protecţie de la cablul telefonic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de  art. 208 – 209 din C.P.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: