Au montat o scenă pe gazonul Stadionului Municipal

Încă de duminică a demarat o lucrare de amplasare a unei scene de spectacole pe gazonul Stadionului Municipal. Autoritățile nu au explicat încă de ce s-a montat scena pe iarbă, la puțin timp după ce gazonul a trecut prin lucrări specifice necesare pentru întreținerea acestuia.

Stadionul Municipal este foarte solicitat în această perioadă. Și nu neapărat pentru meciuri așa cum și-ar imagina iubitorii de sport ci pentru spectacole. Nimic nu interzice acest lucru, mai ales că sunt multe stadioanele din țară care organizează mari festivaluri de muzică pe gazon, ca Untold la Cluj sau IntenCity la Craiova. Numai că acolo festivalurile nu se fac după ce tocmai s-a plătit o firmă ca să facă lucrări pe terenul din stadion, precum s-a întâmplat la Târgu Jiu, în urmă cu două săptămâni.

Ba mai mult, acolo gazonul se schimbă imediat după festivități, dar la Târgu Jiu este același gazon plantat din 2012, adică nu s-a schimbat niciodată! Nici măcar după ce s-a construit noul stadion în jurul vechiului gazon!

E greu de crezut că Primăria Târgu Jiu, care a plătit lucrările la firma respectivă, nu știa că va organiza acolo evenimente de acest gen. Și e evident că acele lucrări s-au executat degeaba, sau mai bine zis pe bani mulți cheltuiți degeaba, pentru că e puțin probabil ca tratamentele aplicate să mai aibă vreun efect.

În aceste zile, adică începând de luni, FRF are programate pe teren meciuri de la un turneu de copii. Mai bine spus pe jumătate de teren, pentru că cealaltă jumătate este ocupată de scena pe care, se pare, că vor concerta artiștii invitați la Zilele Municipiului Târgu Jiu. Meciurile de copii nu vor afecta prea mult gazonul recent tratat cu utilaje speciale dar, cu siguranță, o scenă de o asemenea mărime, și cu mare greutate pe ea (instalații de sunet și lumină), numai bine nu va face gazonului.

Concertele respective erau anunțate de municipalitate mai întâi în Parcul Narciselor, la inaugurarea acestuia, iar acum, pe afișul Direcției de Evenimente, apar că ar avea loc în Piața Prefecturii.

Și totuși, dacă tot a crescut o scenă pe gazonul Stadionului Municipal, de ce să nu fie organizate acolo concertele! Mai contează acum, în plină campanie electorală, că se distruge gazonul de pe stadion!

Galerie foto



Vizualizări: 3,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: