Au nevoie de contract pe un an cu primăria pentru stadion

Pandurii, Viitorul Târgu Jiu şi FCU Craiova nu au primit licenţa pentru Liga 2 din cauza contractului pentru folosirea stadionului care trebuia semnat pentru un an cu Primăria Târgu Jiu. Oficialii clubului Pandurii susţin că echipa nu va avea probleme şi va semna contractul cu primăria.

Cele trei echipe care au evoluat pe stadionul din Târgu Jiu au avut probleme cu licenţierea din cauza contractului pentru folosirea stadionului. Sezonul trecut se semna câte un contract cu Direcţia de Patrimoniu pentru fiecare meci disputat, dar acum FRF solicită un contract pentru un an cu deţinătorul stadionului pentru fiecare echipă.

Directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu, a precizat că echipa locală nu va avea probleme în ceea ce priveşte licenţa pentru Liga 2. „E vorba de contractul pentru folosirea stadionului, noi am primit un acord de principiu de la primărie, de la Direcţia de Patrimoniu, pentru folosinţa terenului, dar acum ne solicită federaţia să avem un contract pentru un an de zile. Nu se pune problema să nu-l primim, am discutat cu reprezentanţii direcţiei şi se va face un contract cadru. Nu e vorba numai de clubul Pandurii, ci de toate cele trei echipe care joacă pe stadionul din Târgu Jiu”, a declarat Floroiu la Accent Tv.

Pentru a nu mai avea probleme, Pandurii trebuie să semneze cu primăria contractul propus deja de primarul Marcel Romanescu cu mai mult timp în urmă, edilul explicând că echipa la care primăria este membru fondator și asociat nu va plăti decât un leu pentru a folosi terenul de joc. Teren pe care, de altfel, clubul Pandurii este cel care l-a amenajat înainte de modernizarea stadionului.

În aceeași situiație se află și ACS Viitorul Târgu Jiu, dar şi FCU Craiova, care încă nu s-a decis unde va juca, dar cel mai probabil va reveni la Târgu Jiu. Liga 2.ro a anunţat că doar șapte cluburi au, după o primă evaluare a specialiştilor FRF, dreptul de a evolua în Liga 2 sezonul viitor, dar procesul de certificare nu s-a încheiat.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: