Au pierdut în fața campioanei dar s-au pregătit pentru Cupa EHF!

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au primit sâmbătă vizita echipei campioane a României. Gorjencele au pierdut acest ultim meci din acest an, cu CSM București, scor 16-33, dar au avut ocazia să se pregătească pentru primul joc din grupele Cupei EHF European League cu un adversar de valoare.

CSM Târgu Jiu a pierdut, pe teren propriu, ultima dispută din acest an, contra campioanei României, CSM București, scor 16-33.  Acesta a fost ultimul meci al fetelor înainte de deplasarea din Ungaria pentru prima partidă din grupele EHF Euopean League.

Meciul cu CSM a marcat și debutul interului stânga, Iuliia Andriichuk, noua achiziție a echipei pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. La debut, internaționala din Ucraina, a reușit să înscrie 3 goluri în poarta bucureștencelor.

În fața a peste 1000 de suporteri, care au venit la sală pentru a-și susține echipa favorită în ultimul meci al anului 2023, elevele lui Liviu Andrieș au avut un prim sfert de oră în care au jucat de la egal la egal cu echipa campioană a României. Drept dovadă stă și faptul că tabela arăta 5-5 în minutul 14, timp în care gorjencele au ratat și câteva bune oportunități de a trece în avantaj, chiar și o lovitură de la 7m. „Ceva s-a rupt în jocul echipei gorjene, care nu a putut contracara intrarea pe teren a pivotului Crina Pintea, care a schimbat radical jocul echipei oaspete. Echipa noastră a mai reușit doar un singur gol până la pauză, în timp ce bucureștencele s-au distanțat constant pe tabelă, reușind să intre la vestiare la +10 pe tabelă, scor 6-16”, explică gazdele evoluția din prima parte a jocului în cronica acestui meci.

Repriza secundă a început tot în nota de dominare a grupării bucureștene, în timp ce fetele lui Liviu Andrieș au găsit cu mare greutate soluții în atac. Jocul s-a terminat cu scorul de 16-33, într-un meci în care Ira Zinatullina a revenit în angrenajul echipei gorjene și-a fost cea mai bună marcatoare a echipei, cu 5 goluri marcate.

Galerie foto




Vizualizări: 1,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: