Au reușit cu greu să învingă cea mai slabă echipă din Liga 2 din actualul sezon!

ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa care nu reușise nici o victorie în acest an până etapa trecută, a reușit, cu ceva emoții, să se impună în fața ultimei clasate. Progresul Spartac e cea mi slabă echipă din liga 2 și nu a reușit să învingă pe nimeni în actualul sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut ceva emoții înainte de a de impune în meciul cu ultima echipă din campionatul Ligii 2, Progresul Spartac, formație care nu a supărat pe nimeni în actualul sezon dar care, totuși, în meciurile din acest an nu a avut evoluții atât de slabe precum adversarul din  ultima etapă. Ba chiar a părut să pună unele probleme echipelor cu care a jucat în acest an, primind doar 13 goluri, spre deosebire de ACS Viitorul, care încasase 17 goluri în acest an.

Progresul Spartac nu mai speră de mult timp la salvarea de la retrogradare, așa că nici motivație pentru meciurile din play-out nu mai există, pe când ACS Viitorul se luptă pentru rămânerea în liga secundă cu CS Tunari dar și cu CSM Slatina.

În meciul din deplasarea de la Progresul Spartac, scorul a fost 1-3, dar nu fără emoții, fiind egal la pauză, 1-1. Pentru a se desprinde în repriza secundă ACS Viitorul a avut5 nevoie de un penalty transformat, în minutul 71, de Gîrbiță.

În urma acestei prime victorii din acest an ACS Viitorul a acumulat 26 de puncte, CS Tunari fiind echipa aflată pe ultimul loc retrogradabil.

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: