Victorie importantă în play-off pentru juniorii Under 17!

Echipa de fotbal Juniori U17 a CSM Târgu Jiu a furnizat surpriza acestui weekend, după ce a câștigat, în deplasare, cu CSC Dumbrăvița, scor 1-0. Golul lui Eric Gângu a provocat prima înfrângere din acest sezon pentru echipa din Banat.

Victorie importantă în weekend pentru juniorii pregătiți de Sorin Vintilescu, care s-au impus pe terenul liderului din Seria 7-a din play-off-ul Campionatului Național U17, CSC Dumbrăvița. La capătul unui duel intens, CSM Târgu Jiu a reușit să câștige, la limită, scor 1-0, pe terenul unei echipe cu un bilanț senzațional în acest sezon.

Până la meciul cu târgujienii echipa gazdă era neînvinsă în actuala ediție de campionat. Bănățenii aveau 16 victorii și un meci egal din 17 partide. Victoria este cu atât mai spectaculoasă, cu cât ea a fost obținută chiar pe terenul liderului, acolo unde nicio echipă nu a reușit să câștige. Deși au recunoscut că merg în Banat cu șansa a doua, gorjenii au jucat cu multă ambiție și au reușit să răstoarne calcule hârtiei. „Juniorii lui Sorin Vintilescu au provocat prima înfrângere din acest sezon pentru echipa din Banat. Eric Gângu a marcat golul victoriei în minutul 28 și CSM Târgu Jiu a pus 3 puncte mari în clasamentul Seriei a 7-a. Gorjenii sunt pe 4 și s-au apropiat la doar 2 puncte de podium. Cu un antrenor tânăr și ambițios, cu o generație de copii mai mici decât majoritatea adversarilor din serie, dar talentați și ambițioși, echipa noastră, aflată la prima sa ediție în campionatul U17, a demonstrat că are un cuvânt greu de spus, iar rezultatul de astăzi, dar și celelalte din actualul sezon, au demonstrat acest lucru”, se arată în cronica acestui meci.

”Am reușit ce n-a reușit nicio echipă până acum, să batem Dumbrăvița. Am demonstrat că inima bate talentul, că ambiția bate valoarea. Sunt atât de mândru de acești băieți, îi felicit din toată inima. Tot campionatul s-au luptat cu copii mai mari ca ei, dar au reușit jocuri și rezultate bune, iar azi au așezat cireașa pe tort”, a declarat pentru csmtargujiu.ro antrenorul juniorilor U17, Sorin Vintilescu.

Meciul a contat pentru etapa a 8-a din play-off. Juniorii lui Sorin Vintilescu sunt acum pe locul 4 în Seria a 7-a la doar 2 puncte de locul 3.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OFF

ETAPA 8

TIMIȘOARA, BAZA SPORTIVĂ GALAXY

DUMINICĂ, 7 APRILIE 2024, ORA 14.00

CSC DUMBRĂVIȚA – CSM TÂRGU JIU 0-1(0-1)

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: