Staff-ul medical al Universității Craiova a anunțat când revine Mitriță

Alexandru Mitriță a suferit o entorsă la gleznă în meciul de Cupă cu Oțelul Galați și a ratat derby-ul din play-off cu FCSB, scor 0-2. Staff-ul medical al oltenilor anunță că acesta va reveni pe teren la următorul meci.

Eliminată din Cupa României, de Oțelul Galați, și învinsă de FCSB, duminică, în play-off, Universitatea Craiova se concentrează în cele 7 etape rămase până la finalul sezonului pe asigurarea locului doi.

În duelul de la distanță cu CFR Cluj, cu care împart acum poziția respectivă, ambele au câte 31 de puncte, oltenii au primit astăzi o veste bună de la medicul Claudiu Stamatescu.

Alexandru Mitriță va reveni pe teren vineri, contra Farului, după ce a fost spectator pe Arena Națională, la eșecul suferit de coechipieri în fața liderului.

Mitriță a fost un jucător esențial pentru Universitatea Craiova în acest sezon. Are 13 goluri marcate și 11 pase decisive în 30 de partide de campionat, iar la 0-2 cu FCSB, absența lui din ofensiva juveților a fost decisivă.

El a fost desemnat jucătorul lunii martie în ancheta Gazetei Sporturilor, grație celor 4 reușite din meciurile cu Rapid, FCU Craiova și CFR Cluj.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: