Au sărit pe fereastra spitalului de teama incendiului

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, anunță ISU Dolj. Trei cadre medicale au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au sărit de la etajul 1 al clădirii și au suferit fracturi la membrele inferioare. Alte zeci de persoane au fost evacuate.

Ministerul Sănătății a venit cu precizări după incendiul care s-a produs luni seară la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. "Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital", a precizat MS.

În total, 19 pacienți și 8 cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat. Aceștia vor rămâne în aceeași unitate sanitară într-o altă aripă a clădirii.

Din primele date furnizate de conducerea unității spitalicești, incendiul ar fi fost provocat de un pacient.

Vizualizări: 2,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: