Au spus “DA” la Poarta Sărutului, cu copiii în brațe

Pentru cel de-al 17 an consecutiv, Poarta Sărutului a devenit altar pentru mai mulți tineri care au vrut să-și unească destinele pentru totdeauna. Veniți de la sute de kilometri distanță, câțiva dintre ei și-au oficiat relațiile începute de ani buni, având deja copii. "A fost o premieră", a spus primarul Marcel Romanescu.

16 tineri din Gorj, Dolj, Olt, Argeș, Timiș și București s-au căsătorit în primele minute din 2019, lângă Poarta Sărutului din Târgu Jiu. "Mi se pare foarte romantic. Soțul meu a fost cu ideea și eu am acceptat. Venim des aici, iar de acum opera lui Brâncuși va însemna mai mult pentru noi, va fi altarul nostru", a spus una dintre mirese.

"Avem o relație de trei ani. Avem deja doi copilași, așa că am considerat că este momentul să ne oficiem relația. Aici ne-am sărutat prima dată și locul are o semnificație aparte pentru noi. Eu sunt din Bârlad, soțul meu este din Târgu Jiu și el a venit cu ideea", a spus Roxana, o altă mireasă.

Multe cupluri au adus cu ele și copiii, din această privință evenimentul fiind o premieră. "Din acest punct de vedere, putem spune că este ceva inedit, pentru că am văzut multe cupluri cu copii deja, care au venit să oficieze relația aici, lângă Poarta Sărutului. Tradiția va continua. Noi vom încerca să promovăm mai mult aceste cununii pentru ca tot mai mulți tineri să afle despre ele și să vină aici dacă își doresc", a spus primarul Marcel Romanescu.

Toate cuplurile care s-au cununat de Revelion au achitat o taxă de 500 de lei. Au primit, din partea Primăriei, flori, tort și șampanie.

Peste 300 de cupluri s-au căsătorit lângă capodopera lui Brâncuși în ultimii 17 ani. 

Galerie foto



Vizualizări: 2,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: