Au uimit poporul cu televizorul

Televizorul, această cea mai importantă invenţie a omenirii, după internet şi prezervativele cu striaţii, continuă să mă uimească. Dar cel mai mult mă uimesc trei categorii de posturi TV: cele de muzică, cele de sport şi OTV-ul. Da, OTV-ul e o categorie în sine, iar Kanal D-ul e o subcategorie a OTV-ului.

  • Muzică şi compatibilităţi
  • De ani de zile, pe crawl-ul posturilor muzicale se plimbă un şir de compatibilităţi ale prenumelor. De exemplu, să nu vă pună dracul să vă împrieteniţi cu vreo Marie, dacă vă cheamă Ionel. În schimb, dacă vă intitulaţi Samoilă, e indicat să vă găsiţi o domnişoară pe nume Saveta. Într-un fel, rubrica asta e un semnal încurajator pentru românii timizi. De acum, aceştia vor putea să agaţe doar cu cartea de telefon.

  • Dă-i 'nainte cu clişeu!
  • Fotbalul e atît de tare încît prezentatorii de sport îi folosesc clişeele şi la alte sporturi. I-auziţi aici, de pe GSP TV: ”Mare lovitură în hocheiul românesc, care încearcă să iasă din anonimat: Roberto Griga va evolua în Liga a doua suedeză”. Vă daţi seama ce se va întîmpla dacă Roberto va ajunge în prima Ligă suedeză- Vom trece, practic, de la agonie la extaz. Ba nu, scuze. De la extaz la super-extaz.

  • Domnu' Dan președinte
  • Dan Diaconescu s-a întîlnit cu susţinătorii săi la Năvodari, la un concert de muzică proastă. La un moment dat, după aproximativ nouă autografe, nu i-a mai scris pixul. Unul dintre fanii care îl înconjurau a comentat admirativ: ”vedeţi ce înseamnă să fiţi aşa iubit, domnu' președinte- Vi s-a terminat şi pixul!”. După cîteva secunde, omului i s-a părut că a zis ceva interpretabil, şi a simţit nevoia să precizeze, hăhăind: ”...pixul de scris, domnu' preşedinte!”. Nu mi-am imaginat niciodată că fanaticii OTV ar putea face glume pe seama potenţei lui Dan Diaconescu. S-a întors lumea cu curu-n sus, dom'le! Să vedeţi că ăsta e în stare să piardă alegerile!

    mantzy.wordpress.com

    Vizualizări: 105

    Trimite pe WhatsApp

    Alte articole din Editorial:

    Citește și: