Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au vandut masina, apoi au furat-o

Doi tineri, un bărbat şi o femeie din cartierul Meteor, au fost reţinuţi de Poliţie, după ce au luat o maşină din curtea unul localnic din Arcani. Aceştia vânduseră autoturismul respectiv pentru suma de 1800 de lei, din care primiseră 1500 de lei. Maşina, un Opel Astra, a ajuns în curtea proprietarului din Arcani, cu promisiunea că acesta le va achita vânzătorilor restul de 300 de lei în momentul în care vor fi perfectate actele şi i se va înmâna rândul al doilea de chei.

Maşina a dispărut însă de la Arcani luni seara, fiind descoperită de poliţişti la foştii proprietari din cartierul Meteor. O tânără de 26 de ani a fost reţinută imediat în cadrul anchetei, ieri dimineaţă prezentându-se la Poliţie şi bărbatul care participase la vânzarea maşinii. Acesta le-a declarat poliţiştilor că a luat autoturismul înapoi acasă pentru că i s-a părut preţul de vânzare prea mic. Elvis Florin a fost şi el reţinut alături de Elena Caliopie, amândoi fiind prezentaţi unei instanţe de judecată pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. Ambii sunt acuzaţi de furt calificat, după ce au intrat în curtea bărbatului din Arcani şi au luat maşina pe care o vânduseră. Ieri după-amiază instanţa a pus-o în libertate pe Elena, lui Elvis dându-i însă 29 de zile de mandat de arestare preventivă, şi, ca supliment, şi acuzaţia de violare de domiciliu, bărbatul fiind recidivist în domeniu.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: