Au vrut să-i fure banii câştigaţi la jocurile de noroc

 Luni, în jurul orelor 0110, Compartimentul Monitorizare Misiuni și Evenimente al Inspectoratului de Jandarmi județean Gorj, a primit un apel pe centrala unității de la numitul B. C. – agent de pază la un club din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, care sesiza faptul că o persoană de sex masculin este urmărită de două persoane, pe strada 14 Octombrie din municipiu cu intenția de a-l deposeda de o sumă de bani câștigată la jocurile de noroc. La fața locului a fost direcționată echipa de intervenție, care a depistat la intersecția străzilor 14 Octombrie cu Luncilor două persoane în timp ce-i sustrăgeau prin violență o sumă de bani numitului B. V., din orașul Bumbești Jiu. S-a luat măsura conducerii celor trei persoane la sediul I.J.J. Gorj, iar în urma cercetărilor au fost identificați numiţii:

         C. .M., în vîrstă de 19 ani , din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, fără antecedente penale și

         S. T., cu domiciliul în sat Corcova, comuna Corcova, județul Mehedinți, fără antecedente penale, care au sustras prin violență portofelul cu acte și un rucsac cu haine  de la numitul B. V..

Coordonarea efectuării cercetărilor și întocmirii actelor de constatare au fost efectuate de către lucrători , din cadrul compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale al Inspectoratului de Jandarmi județean Gorj.

Biroul de presa IJJ Gorj 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: