Aurel Popescu nu a avut ciolan pentru toți

Liderul PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, a fost cel mai criticat politician în cursul acestei zile pe paginile de socializare. Asta după ce o publicație locală a dezvăluit lista cu propunerile partidului pentru Consiliul Local.

Cei care nu s-au regăsit în listă, și-au pus repede demisia, în speranța că vor prinde locuri la alte partide. Marți, 18 august, este termenul limită pentru depunerea listelor. Mai toate partidele au lăsat depunerea listelor pe ultima zi, pentru a profita de ultimele transferuri politice pe care le pot face sau pentru a bloca plecările, de la caz la caz.

Vicepreședintele PSD Târgu Jiu, Alin Rădulescu, a demisionat joi, 13 august, din partid, invocând "degradarea continuă a democrației interne" din filială și acuzând faptul că lista de consilieri este formată din "oamenii de casă ai actualului președinte Aurel Popescu". Mai mult, Alin Rădulescu a scris în demisia publicată pe pagina de socializare că nu vrea să gireze cu numele lui, altfel aproape necunoscut opiniei publice, faptul că "PSD s-a sinucis moral și public la Târgu Jiu".

Aurel Popescu a mai fost atacat și de un reprezentant al pensionarilor, care a amenințat că pleacă alături de cei 400 de oameni pe care i-a adus în partid. Supărarea lui, nu a prins loc în secția de votare, acolo unde ar fi câștigat câteva sute de lei în perioada alegerilor, plus că pensionarii nu au mai avut autocar care să îi ducă gratuit la Mânăstirea Prislop, așa cum le asigura fostul primar Cârciumaru. (A.A.)

Vizualizări: 1,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: