Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Aurelian Șuță - ȘAI, condus luni pe ultimul drum

Cunoscutul caricaturist Aurelian Șuță - ȘAI va fi condus luni pe ultimul drum. Fost polițist, cu suflet de artist, Aurelian Șuță a fost răpus de noul coronavirus, la numai 55 de ani.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu o pot face la biserica din Stolojani, comuna gorjeană Arcani, unde pot aprinde o lumânare sau lăsa o floare. La înmormântarea care va avea loc luni, la ora 13, nu pot participa decât opt membri ai familiei, acestea fiind condițiile impuse în pandemie.

Aurelian Șuță era artistul care de 1 Iunie - Ziua Copilului - făcea sute de caricaturi micuților din Târgu Jiu. Sunt poate mii de oameni care au în casă o lucrare semnată ȘAI.

Aurelian Șuță este și cel care a portretizat toți miniștrii de Interne, lucrările fiind expuse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Relu Șuță a fost internat la jumătatea lunii trecute la spitalul din Târgu Jiu, dar de câteva zile starea acestuia se deteriorase, iar sâmbătă a decedat.

Vizualizări: 6,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: