Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Autorităţile încep controalele la şcolile din judeţ

O echipă mixtă formată din reprezentanţii Consiliului Judeţean, Instituţiei Prefectului şi Inspectoratului Şcolar vor începe de astăzi controalele la şcoli. Comisia a fost numită, la sfârşitul săptămânii trecute, printr-un ordin al prefectului. Asta după ce inspectorul general, Ion Işfan, a raportat, în şedinţa de Colegiu Prefectural, că şcolile sunt pregătite pentru începerea anului şcolar. „Bine ar fi să fie aşa cum spuneţi dumneavoastră! Noi, începând de luni, vom verifica fiecare unitate de învăţământ din judeţ pentru a vedea la faţa locului cum stau lucrurile”, a precizat prefectul Alin Văcaru.

Işfan spune că le-a solicitat directorilor ca şcolile să fie pregătite până la  septembrie, când profesorii vor începe activitatea. „Am purtat discuţii cu primarii localităţilor pentru ca toate clădirile să fie igienizate şi pregătite pentru deschiderea anului şcolar. Comisia mixtă, numită prin ordinul prefectului, va verifica unităţile de învăţământ şi va centraliza inclusiv şcolile neautorizate din punct de vedere sanitar. În acest moment, în majoritatea şcolilor din judeţ se lucrează, se fac ultimele retuşuri. În luna iulie am avut o întâlnire cu directorii de şcoli şi le-am cerut ca, la 1 septembrie, şcolile să fie pregătite pentru începerea activităţii cadrelor didactice. La nivelul judeţului, avem vreo 500 de clădiri în care se desfăşoară procese educative”, a declarat Işfan.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: