Autoritățile locale promovează pensiunile din Polovragi

Autoritățile locale din comuna gorjeană Polovragi promovează pensiunile din localitate, cu intenția de a atrage cât mai mulți turiști în zonă. În perioada premergătoare sărbătorilor de Paște, povestea fiecărei pensiuni este prezentată pe pagina primăriei.

În felul acesta, turiștii care doresc să-și petreacă Sfintele Paște la Polovragi vor avea de unde să aleagă. În funcție de poveste și de ofertă, turiștii se pot orienta mult mai ușor.

Pe pagina Primăriei Polovragi sunt trecute de altfel și datele de contact ale fiecărei pensiuni. ”Dacă vreți să trăiți sărbătorile pascale ca odinioară, să vă amintiți de copilăria la țară, de mirosul ademenitor al cozonacilor abia scoși din cuptor, să răspundeți chemării clopotelor la slujba de Înviere, atunci Polovragi este cea mai bună idee. Dorim să îți ascultăm poveștile și să discutăm despre tradițiile pascale cele mai dragi ție, de aceea te invităm la noi, la Polovragi, unde Pensiunile își deschid porțile. Oriunde vă veți opri, veți fi întâmpinați cu căldură de gazde, care se vor da peste cap să vă pună pe masă cele mai gustoase bucate și să vă simțiți regește”, este anunțul primăriei Polovragi.

Turiștii care vor alege să întâmpine Învierea Domnului în comuna Polovragi au la dispoziție aproximativ 25 de pensiuni unde se pot caza. Trei nopți de cazare cu masă ar ajunge la 1500 de lei.

Mai mult decât atât, autoritățile locale din Polovragi se vor mobiliza, ca în fiecare an, să ofere toate condițiile celor care vor veni la Mănăstirea Polovragi în Noaptea de Înviere.

Galerie foto



Vizualizări: 902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: